Vedat Ahmet Şen Anaokulu

Vizyon: Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.

Misyon: İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, Kendine güvenen ve çevresine özgüven duygusunu verebilen, Doğaya ve çevresine duyarlı, Tüm kültürlere ve ırklara saygılı, Birey haklarının bilincinde olan, Sorgulayıcı bakış açısına sahip, Bilgiye ulaşma yollarını bilen, Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen ve etik değerlere sahip çocuklar yetiştirmek.

Saatler:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 338 2176977

WEB - https://vasa.meb.k12.tr

Adres - ELMAŞEHİR MAH. ŞHT.HAMZA ÇETİN BUL. VEDAT AHMET SEN ANAOKULU BLOK NO: 128B MERKEZ / KARAMAN

Öğretim Şekli :Tam gün, Sabah grubu, Öğle grubu

Yerleşim Yeri - Karaman Merkez Elma şehir Mahallesi